** Aktualizacja administratora: **
Proszę przeczytać ten post od MJ i postępuj zgodnie z jego instrukcjami. Proszę nie zakładać wątków z prośbami o oprogramowanie, zostaną one usunięte.
** Wątek zablokowany **
—————————————-
Cześć wszystkim,
Po super długiej, ponad rocznej 'podróży' rozwoju, w końcu można podzielić się wspaniałymi wiadomościami.
Niestandardowe oprogramowanie, które jest w stanie zamienić dowolną jednostkę MMI 3G High w 3G+, jest już gotowe!
Jeśli masz MMI, w którym wersja zaczyna się od HNav, masz szczęście!
Po tym, jak jednostka multimedialna stanie się 3G+, będzie miała:
Ale czekaj! Czy MMI 3G+ nie ma innego sprzętu?
Czy to wszystko? Żadnych innych wad?
Czy masz film?
Procedura wygląda na nieco skomplikowaną..
Czy mogę to zrobić w moim samochodzie?
Pozdrowienia dla wieloletniego, szanowanego członka a5oc @congo, który przez długi czas śledził moją podróż, ze wszystkimi jej wyzwaniami i zmaganiami!
I wreszcie! Oto kilka zdjęć, przed i po:
p.s. to mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieję, że jeden z wielu!
Proszę przeczytać ten post od MJ i postępuj zgodnie z jego instrukcjami. Proszę nie zakładać wątków z prośbami o oprogramowanie, zostaną one usunięte.
** Wątek zablokowany **
—————————————-
Cześć wszystkim,
Po super długiej, ponad rocznej 'podróży' rozwoju, w końcu można podzielić się wspaniałymi wiadomościami.
Niestandardowe oprogramowanie, które jest w stanie zamienić dowolną jednostkę MMI 3G High w 3G+, jest już gotowe!
Jeśli masz MMI, w którym wersja zaczyna się od HNav, masz szczęście!
Po tym, jak jednostka multimedialna stanie się 3G+, będzie miała:
1. Muzykę przez Bluetooth, nie tylko połączenia. Będą one również wyświetlać nazwy utworów na MMI i na zestawie wskaźników.
2. Możliwość odtwarzania wideo z karty SD.
3. Lepszy, bardziej aktualny i piękny interfejs.
Ale czekaj! Czy MMI 3G+ nie ma innego sprzętu?
Tak, rzeczywiście, i na tym polega cały sens. To specjalne oprogramowanie jest w stanie uruchomić kod MMI 3G+ na sprzęcie MMI 3G High.
Istnieją jednak pewne małe wady:
1. MMI 3G High ma tylko 40 GB miejsca na dysku twardym (w porównaniu do 60 GB), co oznacza, że rozmiar Twojego szafy grającej zostanie zmniejszony.
2. MMI 3G High nie ma modułu Wi-Fi, dlatego Wi-Fi nie będzie dostępne.
Czy to wszystko? Żadnych innych wad?
Tak, to wszystko! Każda inna funkcja działa tak samo jak oryginalna jednostka 3G+.
Czy masz film?
Tak! Jednak film jest dość długi i może być trochę nudny do oglądania.
Pokazuje pełną konwersję wykonywaną w samochodzie A6 C6, jednak model samochodu nie ma tu znaczenia, ponieważ wszystkie samochody, które fabrycznie mają MMI 3G High, są obsługiwane.
Oto link do przyspieszonego filmu konwersji: https://youtu.be/4lyDeXug4DY
Procedura wygląda na nieco skomplikowaną..
Film pokazuje procedurę z wczesnej wersji rozwojowej/wydania oprogramowania.
W obecnej wersji praktycznie nie ma żadnych kroków ani specjalistycznych narzędzi, poza włożeniem karty SD i kliknięciem kilku przycisków w menu inżynieryjnym.
Czy mogę to zrobić w moim samochodzie?
Jasne! O to chodzi w tym wątku!
Jeśli pasjonujesz się swoim samochodem i chcesz go trochę ulepszyć, to idealna okazja.
Szukam większej liczby użytkowników spoza mojego kraju, aby przetestować to oprogramowanie i przekazać opinie/sugestie.
Mój samochód jest importem z Korei/Japonii/Chin, czy nadal mogę to zrobić?Tak! Jeśli Twoja jednostka wygląda tak, można ją ulepszyć!
Szukaj tekstu, który mówi H_KR lub H_JP lub H_CN
Pozdrowienia dla wieloletniego, szanowanego członka a5oc @congo, który przez długi czas śledził moją podróż, ze wszystkimi jej wyzwaniami i zmaganiami!
I wreszcie! Oto kilka zdjęć, przed i po:
p.s. to mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieję, że jeden z wielu!