Audi A5 Forum & Audi S5 Forum banner
1,261 - 1,280 of 1,583 Posts
Cześć wszystkim, mam nadzieję, że ktoś może pomóc. Obecnie korzystam z oprogramowania układowego MHS2_ER_AU_P2035 ze starymi mapami. Pobralem aktywator 2.5, który wygenerował dla mnie nowe kody prawne. Jednak po kliknięciu na te nowe kody nie ma żadnych wygenerowanych informacji, takich jak Vin pokazuje 0, Wersja pokazuje 0, Data jest pusta, tylko stan mówi, że przyznano pozwolenie. Czy to oznacza, że instalacja aktywatora nie powiodła się i powinienem spróbować ponownie? Obecnie nie mogę przejść do następnego etapu aktualizacji map do SD1, ponieważ karta SD nie jest w tej chwili rozpoznawana. Ale staram się najpierw zająć tym krokiem.

Attachments

Cześć, dzień dobry z Hiszpanii, mam Audi A3 i Q2 z 2018 i 2021 roku odpowiednio i chcę aktywować Android Auto, czy to oprogramowanie jest kompatybilne? Jak mogę dowiedzieć się o wersji mojego 5f? I jeszcze jedno pytanie, czy potrzebny jest nowy USB? Mój USB tylko ładuje. Dzięki

Tylko szybkie pytanie.
Kupiłem kartę SD 64 GB, w rezultacie FAT32 nie jest obsługiwany. Czy zadziałałoby to, gdybym sformatował kartę SD w formacie exFAT? DZIĘKI
View attachment 189173
Tutaj możesz bezpiecznie pobrać SD card Formatter FAT32-AOMEI Partition Assistant Professional na tej stronie. To oprogramowanie pozwala na pomyślne sformatowanie dużej karty SD powyżej 32 GB do systemu plików FAT32 w systemie Windows 11, 10, 8, 7.

Cześć, dzień dobry z Hiszpanii, mam Audi A3 i Q2 z 2018 i 2021 roku odpowiednio i chcę aktywować android auto, czy to oprogramowanie jest kompatybilne?, jak mogę dowiedzieć się o wersji mojego 5f?, i inne pytanie, czy potrzebny jest nowy usb?, mój usb tylko ładuje. Dzięki
A3 jest kompatybilny i potrzebuje nowego usb do carplay, jeśli masz jednostkę MHS2 (możesz sprawdzić w czerwonym menu, strona 1, aby uzyskać skrót do wejścia).
Łatka odblokowuje nawigację nawet z portem tylko do ładowania, ale nie można korzystać z carplay, chyba że zmienisz port i zakodujesz jednostkę 5F.

Dziękuję za odpowiedź. Jednak udostępnione przez Ciebie narzędzie formatuje w exFAT.
Czy aktywator będzie działał z exFAT, czy powinienem użyć karty SD o pojemności 32 GB i sformatować ją w FAT32?
View attachment 189176
nie, potrzebujesz FAT32, przepraszam za pomyłkę: użyj tego tutaj
Tutaj możesz bezpiecznie pobrać SD card Formatter FAT32-AOMEI Partition Assistant Professional na tej stronie. To oprogramowanie pozwala na pomyślne sformatowanie dużej karty SD o pojemności powyżej 32 GB do systemu plików FAT32 w systemie Windows 11, 10, 8, 7.

A3 jest kompatybilny i potrzebuje nowego usb do carplay, jeśli masz jednostkę MHS2 (możesz to sprawdzić w czerwonym menu, strona 1, aby uzyskać skrót do jego wejścia).
Poprawka odblokowuje nawigację nawet z portem tylko do ładowania, ale nie można korzystać z carplay, chyba że zmienisz port i zakodujesz jednostkę 5F.
Ok, ale czy mogę użyć tego usb z AliExpress czy potrzebuję innego, droższego?

Cześć ponownie, mam jedno pytanie, w którym nie jestem pewien. Mój Audi A3 nie ma nawigacji w MMI. Jeśli zastosuję tę łatkę, czy w MMI pojawią się ikony mapy, nawigacji oraz Android Auto i Carplay? I czy nawigacja będzie działać poprawnie, jeśli wgram mapy? Widzę, że do Android Auto potrzebuję innego USB, a nie tylko do ładowania. I jeszcze jedno pytanie: czy konieczna jest aktualizacja MMI, czy mogę zastosować łatkę bezpośrednio?

1,261 - 1,280 of 1,583 Posts