To jest to!
Właściwy aktywator dla systemów Audi MHS2 wyprodukowanych przez Delphi.
Jest to wynik głębokiej analizy systemu i dobrego inżynierii wstecznej.
Nadszedł czas i postanowiłem udostępnić!
Teraz jest dostępny za darmo dla wszystkich!
W przeciwieństwie do wyciekłej wersji aktywatora, ta jest przetestowana i używana od dość dawna.
Nie stracisz możliwości instalowania niestandardowych POI, a na pewno nie uszkodzisz swoich legalnych kodów aktywacji funkcji.
Nie mogę zagwarantować, że zadziała na każdym MMI, ale nigdy nie miałem problemów od czasu, gdy stworzyłem go w 2016 roku.
Niezależnie od tego, co niektórzy mogą mówić, aktualizacja MMI nie jest obowiązkowa. To całkowicie zależy od Ciebie.
Jeśli Twój MMI działa prawidłowo i nie zauważyłeś problemów, możesz nadal używać tej samej wersji.
Uwierz mi, znam te systemy na wylot.
Jak zobaczysz poniżej, lista obsługiwanych wersji jest dość długa i będzie tylko dłuższa z czasem!
Jeśli zdecydujesz się zaktualizować, zasubskrybuj ten temat, ponieważ zaktualizuję go, aby zawierał informacje i pliki dotyczące aktualizacji oprogramowania.
W archiwum znajdziesz instrukcję obsługi.
Jest to bardzo prosty proces i będziesz potrzebować tylko jednej pustej karty SD o rozmiarze 8-32 GB sformatowanej w FAT32.
Po aktywacji MMI będziesz mógł korzystać z najnowszych map nawigacyjnych.
Oto lista obsługiwanych wersji, została przetestowana na wielu innych, ale na razie zdecydowałem się uwzględnić następujące.
Jeśli Twoje oprogramowanie nie znajduje się na liście wsparcia, prześlij kopię zapasową, którą utworzy aktywator, a ja ją dodam. Zawsze upewnij się, że używasz najnowszej wersji aktywatora.
Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz sprawić, by działało zgodnie z instrukcją, prawdopodobnie Twoja jednostka została już załatana.
W takim przypadku skontaktuj się ze mną, a zobaczę, co mogę z tym zrobić.
Pamiętaj, że robię to w wolnym czasie, co oznacza, że nie jestem dostępny 24/7
Mapa MHS2/MST2 (wkrótce) nie jest zainstalowana, kopiujesz mapę na SD i po prostu wkładasz do jednostki. Jeśli kodowanie jest w porządku, a fecs są wyświetlane jako prawidłowe, mapa będzie działać.
Tak proste
Ostrzeżenie: Zawsze upewnij się, że używasz najnowszej wersji aktywatora z tego tematu. Naprawię bezpłatnie (bez kosztów wysyłki) każdą jednostkę uszkodzoną przez użycie oryginalnego aktywatora! Obciążę kosztami odzyskania każdej jednostki, która używała klonowanej wersji tego aktywatora wykonanej przez "profesjonalistów"
Miłego korzystania
Właściwy aktywator dla systemów Audi MHS2 wyprodukowanych przez Delphi.
Jest to wynik głębokiej analizy systemu i dobrego inżynierii wstecznej.
Nadszedł czas i postanowiłem udostępnić!
Teraz jest dostępny za darmo dla wszystkich!
W przeciwieństwie do wyciekłej wersji aktywatora, ta jest przetestowana i używana od dość dawna.
Nie stracisz możliwości instalowania niestandardowych POI, a na pewno nie uszkodzisz swoich legalnych kodów aktywacji funkcji.
Nie mogę zagwarantować, że zadziała na każdym MMI, ale nigdy nie miałem problemów od czasu, gdy stworzyłem go w 2016 roku.
Niezależnie od tego, co niektórzy mogą mówić, aktualizacja MMI nie jest obowiązkowa. To całkowicie zależy od Ciebie.
Jeśli Twój MMI działa prawidłowo i nie zauważyłeś problemów, możesz nadal używać tej samej wersji.
Uwierz mi, znam te systemy na wylot.
Jak zobaczysz poniżej, lista obsługiwanych wersji jest dość długa i będzie tylko dłuższa z czasem!
Jeśli zdecydujesz się zaktualizować, zasubskrybuj ten temat, ponieważ zaktualizuję go, aby zawierał informacje i pliki dotyczące aktualizacji oprogramowania.
W archiwum znajdziesz instrukcję obsługi.
Jest to bardzo prosty proces i będziesz potrzebować tylko jednej pustej karty SD o rozmiarze 8-32 GB sformatowanej w FAT32.
Po aktywacji MMI będziesz mógł korzystać z najnowszych map nawigacyjnych.
Oto lista obsługiwanych wersji, została przetestowana na wielu innych, ale na razie zdecydowałem się uwzględnić następujące.
Jeśli Twoje oprogramowanie nie znajduje się na liście wsparcia, prześlij kopię zapasową, którą utworzy aktywator, a ja ją dodam. Zawsze upewnij się, że używasz najnowszej wersji aktywatora.
Prawie każda dostępna wersja!
W takim przypadku skontaktuj się ze mną, a zobaczę, co mogę z tym zrobić.
Pamiętaj, że robię to w wolnym czasie, co oznacza, że nie jestem dostępny 24/7
Mapa MHS2/MST2 (wkrótce) nie jest zainstalowana, kopiujesz mapę na SD i po prostu wkładasz do jednostki. Jeśli kodowanie jest w porządku, a fecs są wyświetlane jako prawidłowe, mapa będzie działać.
Tak proste
MAPA 2022/2023 -> plik 11,64 GB na MEGA
MAPA 2023 -> plik 11,82 GB na MEGA
MAPA 2023/2024 -> plik 12,23 GB na MEGA
MAPA 2024 -> plik 12,02 GB na MEGA
Aktywator -> folder 2,56 MB na MEGA
Aktywator -> MS2p Activator By Congo
Ostrzeżenie: Oryginalna wersja jest tylko jedna i można ją znaleźć pod poniższym linkiem.
Każda inna wersja z innymi nazwami lub "autobackup" itp. ... nie jest przeze mnie wspierana.
Jeśli zdecydujesz się jej użyć, sprawdź forum, jest tam ponad 50 przypadków uszkodzonych jednostek z powodu tego śmiecia!
Aktywator -> folder 3,12 MB na MEGA
Każda inna wersja z innymi nazwami lub "autobackup" itp. ... nie jest przeze mnie wspierana.
Jeśli zdecydujesz się jej użyć, sprawdź forum, jest tam ponad 50 przypadków uszkodzonych jednostek z powodu tego śmiecia!
Aktywator -> folder 3,12 MB na MEGA
MHS2_ER_AU_K0129 -> plik 2,09 GB na MEGA
MHS2_ER_AU_K0471 -> plik 2,53 GB na MEGA
MHS2_ER_AU_P1242 -> plik 2,55 GB na MEGA
MHS2_ER_AU_P2035 -> plik 2,54 GB na MEGA
MHS2_US_AU_K0471 -> plik 1,02 GB na MEGA
MHS2_US_AU_P1242 -> plik 1,01 GB na MEGA
MHS2_US_AU_P2037 -> plik 1,02 GB na MEGA
MHS2_ER_AU_K0471 -> plik 2,53 GB na MEGA
MHS2_ER_AU_P1242 -> plik 2,55 GB na MEGA
MHS2_ER_AU_P2035 -> plik 2,54 GB na MEGA
MHS2_US_AU_K0471 -> plik 1,02 GB na MEGA
MHS2_US_AU_P1242 -> plik 1,01 GB na MEGA
MHS2_US_AU_P2037 -> plik 1,02 GB na MEGA
Instrukcja aktualizacji oprogramowania -> plik 720,9 KB na MEGA
Po użyciu aktywatora jednostka będzie akceptować zmodyfikowany meta.
Musisz wziąć meta z 1242, usunąć wszelkie SupportedTrains lub BlockedTrains, a następnie zastąpić MetafileChecksum przez skipMetaChecksum.
Na przykład z meta z 1242:
Usuń te dwie linie
BlockedTrains = "MHS2_EU_AU_P01*,MHS2_EU_AU_K01*"
MetafileChecksum = "cd15b1487917b24e0ca50e0716bfa3d6dd7d710d"
I dodaj te dwie:
EnableUserDefinedSWDLMode = "true"
skipMetaChecksum = "true"
Następnie upewnij się, że wszystkie komponenty są zaznaczone, minimum to - MCM,78K0R,AP_ZR_HIGH1,TNRREF. Dobrze jest wybrać SpeechRes, SpeechAppRes.
Pamiętaj, że jeśli coś pójdzie nie tak, możesz nie być w stanie tego naprawić samodzielnie i może być konieczne wysłanie go do mnie.
Musisz wziąć meta z 1242, usunąć wszelkie SupportedTrains lub BlockedTrains, a następnie zastąpić MetafileChecksum przez skipMetaChecksum.
Na przykład z meta z 1242:
Usuń te dwie linie
BlockedTrains = "MHS2_EU_AU_P01*,MHS2_EU_AU_K01*"
MetafileChecksum = "cd15b1487917b24e0ca50e0716bfa3d6dd7d710d"
I dodaj te dwie:
EnableUserDefinedSWDLMode = "true"
skipMetaChecksum = "true"
Następnie upewnij się, że wszystkie komponenty są zaznaczone, minimum to - MCM,78K0R,AP_ZR_HIGH1,TNRREF. Dobrze jest wybrać SpeechRes, SpeechAppRes.
Pamiętaj, że jeśli coś pójdzie nie tak, możesz nie być w stanie tego naprawić samodzielnie i może być konieczne wysłanie go do mnie.
Ten dokument i aktywacja są dostarczane przez DOSTAWCĘ "tak jak są" i "ze wszystkimi wadami". DOSTAWCA nie udziela żadnych oświadczeń ani gwarancji dotyczących bezpieczeństwa, przydatności, braku wirusów, niedokładności, błędów typograficznych ani innych szkodliwych elementów tego dokumentu. Istnieją nieodłączne zagrożenia związane z używaniem jakiegokolwiek oprogramowania, a Ty ponosisz wyłączną odpowiedzialność za określenie, czy procedura opisana w tym dokumencie jest zgodna z Twoim sprzętem i innym oprogramowaniem zainstalowanym na Twoim sprzęcie. Ponosisz również wyłączną odpowiedzialność za ochronę swojego sprzętu i tworzenie kopii zapasowych danych, a DOSTAWCA nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody, których możesz doznać w związku z korzystaniem z informacji zawartych w tym dokumencie. Ponosisz również wyłączną odpowiedzialność za wszelkie modyfikacje oprogramowania systemu MMI, DOSTAWCA nie ponosi odpowiedzialności za żadne roszczenia ze strony dostawcy Twojego systemu MMI dotyczące korzystania z oprogramowania stron trzecich w systemie MMI.
Sprzedaż tego dokumentu i aktywacji jest zabroniona.
Uwzględnienie tej aktywacji lub jej części w jakichkolwiek innych narzędziach powinno nastąpić dopiero po skontaktowaniu się ze mną.
Próby modyfikacji plików mogą spowodować, że system stanie się bezużyteczny.
Sprzedaż tego dokumentu i aktywacji jest zabroniona.
Uwzględnienie tej aktywacji lub jej części w jakichkolwiek innych narzędziach powinno nastąpić dopiero po skontaktowaniu się ze mną.
Próby modyfikacji plików mogą spowodować, że system stanie się bezużyteczny.
Ostrzeżenie: Zawsze upewnij się, że używasz najnowszej wersji aktywatora z tego tematu. Naprawię bezpłatnie (bez kosztów wysyłki) każdą jednostkę uszkodzoną przez użycie oryginalnego aktywatora! Obciążę kosztami odzyskania każdej jednostki, która używała klonowanej wersji tego aktywatora wykonanej przez "profesjonalistów"
Miłego korzystania